Web Port nyhetsbrev september 2020

Nu när hösten är i antågande kommer en uppdatering kring Web Port, vårt nuvarande fokus och vår organisation.

Höstfokus

Analytics har rullats ut på några anläggningar i olika delar av landet, och vi fortsätter ta in feedback och jobba vidare med den modulen. Till höstens release fokuserar vi mycket på stabilitet, skalbarhet, och säkerhet. Både hos Web Port i stort och hos Analytics specifikt. Vi kommer också ge vår lägenhetsmodul ett lyft utseende- och funktionalitetsmässigt.

Vi växer!

Vi har precis utökat vår personalstyrka på Göteborgskontoret genom Ulrika Lindström som började förra veckan, som Customer Success Manager. Ulrika har tidigare jobbat som applikationskonsult, lösningsutvecklare inom IT, och utbildare. Hos oss kommer hon dels stärka upp vår support både operativt och processmässigt, och även arbeta med utbildningspaket, certifiering och kommunikation.

Utökad teknisk kommunikation

Vi har fått frågor från ganska många håll om hur vi kommunicerar kring t.ex patch-släpp och liknande. Vi har inte haft någon officiell väg för det innan, då vi inte velat ha informationsöverflöd utöver nyhetsbreven. Dock har vi nu skapat en separat mailinglista för detta, som de som är intresserade kan skriva upp sig på. Länken hittar du här. Där kommer det alltså komma ut lite mer teknisk information om releaser och patchar när de släpps, för att göra det enklare att hänga med och veta om/när man kan uppdatera sin anläggning.

Moldeo AB

Testa Web Port direkt på din dator, padda eller mobil. Har du några frågor hjälper vi dig gärna!

Enkel prismodell

Låg instegskostnad

Betala för det du använder

Inga bindande avtal