Web Port nyhetsbrev oktober 2021

Nyhetsbrev oktober 2021

Hej!

Mitt i höstrusket passar vi på att skicka ut en uppdatering om vad som händer på Moldeo och med Web Port.

Web Port och AI

AI-styrning blir mer och mer aktuellt. Det finns projekt lanserade med Web Port med både Myrspoven, Leanheat, Sally-R och Egain. Tillsammans med Egain har vi bland annat lanserat de första gemensamma AI-projekten hos Rosengårdsfastigheter, Pitebo och KKB, där Web Port-aspekten innebär att man även kan köra Egain-styrningen utan hårdvara. För mer information, se pressrelease här eller här.

Förstärkt organisation för kvalitetssäkring

Organisationsmässigt har vi blivit förstärkta med en testare som kommer jobba med att utveckla automatiserade UI-tester, för att ytterligare få upp kvaliteten och pålitligheten hos varje release och patch vi gör.

Web Port-utveckling framöver

Vad gäller Web Port så håller vi på med nästa generations standardiseringar av våra drivrutiner, en 64-bitsversion av Web Port, och möjlighet till bland annat fjärruppgraderingar och backuper av Web Port-projekt.

Partnercertifieringarna rullar på

Vi har just nu ca 70 personer som genomfört HMI-certifieringsutbildningen med godkänd examination, och vi fortsätter hålla tillfällen. Det finns fortfarande platser kvar till tillfället den 13 oktober, och det går bra att anmäla sig på Registrering för partnercertifiering HMI nivå. Utöver detta håller vi även på att utveckla nästa nivå av certifiering som kommer inrikta sig mer på SCADA-implementationer än på lokala HMIer.

Håll gärna utkik på Partnercertifiering | Web Port både för fler certifieringstillfällen på HMI och för kommande certifieringar.

Moldeo AB

Testa Web Port direkt på din dator, padda eller mobil. Har du några frågor hjälper vi dig gärna!

Enkel prismodell

Låg instegskostnad

Betala för det du använder

Inga bindande avtal