Web Port nyhetsbrev mars 2021

Certifiering

Hej!

Det verkar som att flitens lampa lyser på alla möjliga håll därute i vår bransch och många har mycket att göra. Det gäller även oss, och här kommer en kort uppdatering om vad som händer hos oss och med Web Port.

Produktuppdatering

Vi har under vintern släppt några patchar till vår senaste version där vi bland annat haft några envisa bekymmer med vissa typer av BACnet-enheter, och även några svårfångade problem med synkronisering från nod till portal. Vi tror att vi nu lyckats få ordning på alla dessa och fokuserar fullt framåt mot att släppa nästa version av Web Port innan sommaren. Den kommer bland annat innehålla tre nya drivrutiner i BETA-läge, sändningslogg för alla larmutskick, och ytterligare möjligheter att konfigurera Web Port från webgränssnittet genom att bland annat kunna ladda upp sidor och logotyper.

Fortsatt växande personalstyrka

Som organisation växer vi så snabbt vi hinner med, och nu senast har Olle Larsson börjat hos oss. Olle har en gedigen bakgrund inom styr och har jobbat både på byggen, med PLC-programmering, integration mot många av de vanligaste styrsystemen, och även en hel del med att konfigurera själva Web Port. Dessutom kör han Web Port privat i sitt snart färdigställda hus. Hos oss kommer Olle jobba mycket med teknisk support, och med standardisering av lösningar mot olika styrsystem. Båda dessa kommer göra livet lättare för både våra partners och våra kunder.

Nästa rekrytering för oss är nu en systemutvecklare, och har ni några bra kontakter inom det så tipsa dem jättegärna om vår annons här så att vi kan få med ännu mer av den utökade funktionalitet som våra kunder efterfrågar.

Fler tillfällen för partnercertifiering

Vår partnercertifiering på HMI-nivå är i full gång, och vi håller i skrivande stund på att förbereda det tredje utbildningstillfället, som går av stapeln tisdagen den 30e mars (det finns fortfarande platser kvar!). Hittills har vi fått väldigt bra feedback på både själva utbildningen och på examinationen, vilket vi såklart är jätteglada för! Vi har planerat in ytterligare några utbildningstillfällen under våren, och siktar på att köra 1-2 utbildningar i månaden fram till sommaren, både utbildningstillfällen med fri anmälan för alla intresserade och privata för större grupper. Är ni mellan 5 och 15 st på ert bolag som vill gå utbildningen ihop så kan ni anmäla er till ett privat tillfälle. Vi hoppas ge alla som väntat länge chansen att gå utbildningen så snart som möjligt. Är du intresserad av att bli certifierad för HMI-projekt så finns det mer info och anmälningsformulär här.

Moldeo AB

Testa Web Port direkt på din dator, padda eller mobil. Har du några frågor hjälper vi dig gärna!

Enkel prismodell

Låg instegskostnad

Betala för det du använder

Inga bindande avtal