Web Port julhälsning och uppdatering 2020

God Jul

Här kommer en julhälsning och uppdatering från oss på Moldeo/Web Port. Även om världen är väldigt speciell just nu är det som vanligt högtryck hos oss, och vårt tempo är högre än någonsin.

Patchar 1.19.10 och 2.20.6

Vi har under hösten släppt ett par patchar med mindre fixar på 1.19.10, och kommer nu i dagarna att släppa en större patch för 2.20.6. Den innehåller ett 50-tal fixar och förbättringar jämfört med förra patchen, som resulterar både i förbättrad prestanda, och bättre kommunikation via flera protokoll. Vi kommer skicka ut info till vår release-mailinglista när patchen är släppt, så vill du ha koll kan du skriva upp dig även där.

Partnercertifiering

Som vi nämnt tidigare kommer vi införa certifieringsmöjligheter för våra partners. Det kommer vara ett sätt för våra partners att profilera sig som bevisat kunniga inom Web Port-implementationer, och även en trygghet för kunder som söker entreprenörer att jobba med. Certifieringen kommer vara i flera nivåer, och först ut är HMI-nivån som alltså visar att man kan bygga upp ett projekt i en lokal Web Port. Vi kommer jobba på att lansera fler nivåer under 2021, och planerar nästa nivå med lansering under våren. Vi kommer under vecka 2 återkomma med ett extra nyhetsbrev med mer detaljer kring certifieringen, men för er som redan nu vet att ni är intresserade kan ni markera den 3 februari i kalendern då det första utbildningstillfället för denna certifieringen hålls då. Utbildningen kommer hållas online.

Avslutande julhälsning

Självklart vill vi även passa på att önska alla våra kunder och partners en riktigt god jul och gott nytt år! På vårt håll kommer vi försöka ta en del ledigt, vilket innebär att vår tillgänglighet via supporttelefon kommer vara väldigt begränsad under vecka 52 och 53. Vi kommer dock checka av supportmailen för inkommande akuta ärenden, men vet du redan nu med dig att du t.ex kommer behöva en licens innan nyår är det bra om beställningen kommer in senast nu på fredag den 17/12.

Som har börjat bli tradition för oss skänker vi en slant till Rädda Barnen i jul istället för att skicka ut julklappar till våra kunder och partners. Ta hand om er själva och varandra i jul!

Moldeo AB

Testa Web Port direkt på din dator, padda eller mobil. Har du några frågor hjälper vi dig gärna!

Enkel prismodell

Låg instegskostnad

Betala för det du använder

Inga bindande avtal