Partnercertifieringsutbildning HMI-nivå februari 2021

Hej. God fortsättning på er!

Vi har fått många frågor om att utveckla en certifieringskurs för partners och nu är vi äntligen igång. Det första tillfället är onsdagen den 3e februari 2021.
 
Den första certifieringen vi utvecklat ligger på HMI-nivå och med den kommer du bekräfta att du kan sätta upp lokala projekt, att du är bekväm att jobba med Web Port samt att du har kompetens för att felsöka mindre problem i dina projekt.
 
Vi kommer bland annat att täcka in följande ämnen:
  • Installation och projekthantering
  • Tagglistor och kommunikation
  • Larmhantering
  • Tidkanaler
  • Enkla script
  • Trendhantering
    m.fl

Framöver kommer vi att lägga upp en separat sektion på hemsidan med Certifierade Partners. Certifieringen är kopplad till individen och vi kommer ange hur många som är certifierade per företag. En certifiering är giltig i 2 år. 

Över tid kommer vi släppa fler nivåer och tillfällen för certifiering. Håll utkik!

Examinationen innefattar att du utför en del uppgifter i ett projekt som du sedan skickar till oss, samt ett kompletterande quiz. Vid slutförd certifiering kommer du få ett intyg samt en badge som kan användas i en mailsignatur eller på sociala medier om du så önskar.
 
Kostnad 6000 KR exkl moms per person. I kostnaden ingår en heldagsutbildning den 3e februari, samt examination. Mer detaljerad information får du i anmälningsformuläret.
 
Vänligen läs igenom all information och villkor noga innan du skickar iväg din anmälan. Anmälan är bindande.

Du anmäler dig via detta formulär

Först till kvarn gäller. Har du tidigare nämnt att du vill gå utbildningen, så krävs det fortfarande att du anmäler dig via länken.
 
Om anmälan är stängd så är utbildningen fullsatt. Du kan göra intresseanmälan på framtida utbildningsdatum för HMI-nivå via följande länk. En intresseanmälan är inte bindande, men du kommer få förhandsinformation vid nästa utskick.
Moldeo AB

Testa Web Port direkt på din dator, padda eller mobil. Har du några frågor hjälper vi dig gärna!

Enkel prismodell

Låg instegskostnad

Betala för det du använder

Inga bindande avtal