Partnercertifiering

Information om vårt partnercertifieringsprogram

Med partnercertifiering kan ni visa upp för dina slutkunder att ni har erfarenhet av Web Port och att de kan känna sig trygga med er som leverantör. Idag finns en HMI-certifiering och vi arbetar med att ta fram en för SCADA-nivå.

 

HMI-nivå

I denna certifiering kommer du bekräfta att du kan sätta upp lokala projekt, att du är bekväm att jobba med Web Port samt att du har kompetens för att felsöka mindre problem i dina projekt.

Certifieringen innefattar bland annat:

  • Installation och projekthantering
  • Tagglistor och kommunikation
  • Larmhantering
  • Tidkanaler
  • Enkla script
  • Trendhantering mfl.

Priset är 6000 SEK exkl moms.
Priset är detsamma om du är med på en öppen eller privat utbildning. Läs våra fullständiga villkor i anmälningsforumläret

Framöver kommer vi att lägga upp en separat sektion på hemsidan med Certifierade Partners. Certifieringen är kopplad till individen och vi kommer ange hur många som är certifierade per företag. En certifiering är giltig i 2 år.

Nästa certifieringstillfälle den 8 februari är tyvärr fullt. Anmäl gärna ditt intresse i formuläret nedan så återkopplar vi till dig när det är planerat, eller kika tillbaka till den här sidan då vi uppdaterar den löpande.


Vill du anmäla en större grupp (gruppstorlek ca 15, lägst antal 5) som vill gå utbildningen ihop? Då kan du skicka in en förfrågan till oss. Är ni färre än 5 kan ni anmäla er till de utbildningar vi har som är öppna för alla. Vi kommer återuppta kurserna till hösten.

Kontakta oss

Har du några frågor, maila utbildning@webport.se och märk mailet “Certifiering”.

Testa Web Port direkt på din dator, padda eller mobil. Har du några frågor hjälper vi dig gärna!