Partnercertifiering

Information om vårt partnercertifieringsprogram

Vi har länge velat erbjuda ett sätt för våra partners att profilera sig och kunna bevisa sig inom Web Port-implementationer, och även kunna bidra med en trygghet för kunder som söker entreprenörer att jobba med.

HMI nivå

Under vinter och vår 20/21 har vi utvecklat en certifieringsutbildning på HMI-nivå. Vår första grupp certifierade sig i februari 2021.

Den första certifieringen vi utvecklat ligger på HMI-nivå och med den kommer du bekräfta att du kan sätta upp lokala projekt, att du är bekväm att jobba med Web Port samt att du har kompetens för att felsöka mindre problem i dina projekt.

Certifieringen innefattar bland annat:

  • Installation och projekthantering
  • Tagglistor och kommunikation
  • Larmhantering
  • Tidkanaler
  • Enkla script
  • Trendhantering mfl.

Framöver kommer vi att lägga upp en separat sektion på hemsidan med Certifierade Partners. Certifieringen är kopplad till individen och vi kommer ange hur många som är certifierade per företag. En certifiering är giltig i 2 år.

Priset är 6000 SEK exkl moms. Priset är detsamma om du är med på en öppen eller privat utbildning.
Läs våra fullständiga villkor i anmälningsforumläret

Vi fortsätter med certifieringsutbildningar i höst. Vill du föranmäla dig kan göra det här.

Vill du anmäla en större grupp (gruppstorlek ca 15, lägst antal 5) som vill gå utbildningen ihop? Då kan du skicka in en förfrågan till oss. Nya anmälningar kommer schemaläggas i höst. Är ni färre än 5 kan ni anmäla er till de utbildningar vi har som är öppna för alla.

Ytterligare nivåer

Håll utkik här, vi kommer utveckla vårt utbud av certifieringsutbildningar framöver och erbjuda kurser för fler nivåer för partners och även kurser för andra användare av Web Port.

Kontakta oss

Har du några frågor, maila utbildning@webport.se och märk mailet “Certifiering”.

Testa Web Port direkt på din dator, padda eller mobil. Har du några frågor hjälper vi dig gärna!