Nyhetsbrev mars 2020

Web Port nyhetsbrev mars

I dessa turbulenta tider är det dags för oss att skicka ut en uppdatering angående vad som händer hos oss just nu. Våra planer var att ställa ut på Nordbygg i april, men då mässan nu är uppskjuten passar vi på att lägga mer tid på utveckling under tiden. Vi kommer köra någon form av online-session och demonstrera vår nya modul Web Port analytics under våren istället, och återkommer med mer detaljerad information om det. Analytics är en modul som många av er redan har hört om, där man kan definiera analyser för bland annat reglerstabilitet, effektsignaturer och verkningsgrader. Den kommer göra det enklare att jobba proaktivt med sina system istället för att reagera på larm och liknande.

Multikundslösningar

Vi vet att flera av våra partners har intresse av att bygga portaler för att samla ett flertal slutkunders HMIer, och vi undersöker hur vi bäst kan stödja det både vad gäller funktionalitet och licensmodell. Vi vill förstås att lösningen ska vara tillräckligt säker och samtidigt lönsam både för oss, våra partners och våra kunder.

IoT

Våra partners och kunder visar ett allt större intresse av IoT-lösningar, och det finns flera projekt igång med att använda Web Port till denna typ av applikationer. Bland annat rör det sig om att samla in mätdata från lägenheter och strukturera och visualisera för att öka hanterbarheten av stora mängder data.

Organisationsnyheter

Vår organisation har sedan i januari varit förstärkt på utvecklingssidan med vår senaste medarbetare, Magnus Ekström. Magnus är en mycket kunnig programmerare med stor erfarenhet inom de teknologier vi använder och även inom molntjänster. Han kommer vara ett väldigt välkommet tillskott som kommer tillföra både ny kompetens, och såklart ny funktionalitet och ökad kvalitet till det befintliga systemet.

Eftersom det är extra mycket både sjukfrånvaro och VAB just nu påminner vi återigen om våra officiella kontaktvägar, som är de säkraste för att få tag på oss. Enklast är via mail till support@webport.se, eller via telefon till
031-753 50 30. Våra kontaktvägar finns också på https://webport.se/kontakt/.

Moldeo AB

Testa Web Port direkt på din dator, padda eller mobil. Har du några frågor hjälper vi dig gärna!

Enkel prismodell

Låg instegskostnad

Betala för det du använder

Inga bindande avtal