Ny release 2.21.6 och nyhetsbrev juni 2021

Web Port 2.21.6

Här kommer en sommaruppdatering om vad som händer på Moldeo och med Web Port.

Ny release 2.21.6

Vi har precis släppt vår nya release som bland annat innehåller 4 nya drivrutiner, fler möjligheter till administration via webbgränssnitet, tvåfaktorautentisering, och förbättringar i både prestanda och stabilitet. Den går som vanligt att hitta release notes och ladda ner här . Vi kommer även ha ett webbinar där vi går igenom releasens nyheter på torsdag den 24/6 kl 09:00. Man kommer åt webbinaret genom länken här eller inbäddat nedan.

Semestertider, begränsad men inte stängd support

Eftersom semesterperioderna närmar sig med stormsteg passar vi även på att informera lite om hur det kommer se ut för oss under sommaren. Från midsommar fram till slutet av juli kommer vi ha begränsad personalstyrka på supporten. Vi kommer dock i år att vara bemannade under alla sommarveckor, så fortsätta gärna höra av er även om svarstiderna kanske är något längre än vanligt.

På det ämnet har vi haft lite problem med supportmail som fastnat i skräppostfilter hos oss, så vet ni med er att ni skickat mail till oss och inte fått någon återkoppling så hör gärna av er igen så kikar vi på det så snart vi kan.

På gång i höst

Vi har fortsatt full fart framåt, och har fortsatt stort behov främst av systemutvecklare som vill vara med och hålla Web Port i framkant. Hjälp oss gärna med att sprida vidare vår annons som finns här. Vi kommer även fortsätta certifiera partners på HMI-nivå. Skulle ni vara intresserade av det så finns det mer info och intresseanmälan här.

Avslutningsvis vill vi önska er alla en riktigt skön sommar!

Moldeo AB

Testa Web Port direkt på din dator, padda eller mobil. Har du några frågor hjälper vi dig gärna!

Enkel prismodell

Låg instegskostnad

Betala för det du använder

Inga bindande avtal