Nyhetsbrev april 2019 och Release 1.19.1

Här kommer ett nytt nyhetsbrev med spännande nyheter kring Web Port: produkten, erbjudandet, och organisationen bakom. Både vår kundbas och vår organisation fortsätter växa i en bra takt, och nu när vårt räkenskapsår närmar sig sitt slut kan vi konstatera att vår omsättning ökat med över 80% senaste året. Tillsammans med er siktar vi på att bibehålla en hög utvecklingstakt även kommande år.

Notera att det finns en nyare version av Web Port. Läs mer om WebPort 2.20.6

Web Port release 1.19.1

Vad gäller produkten har vi nu släppt release 1.19.1, med bland annat förbättringar i prestanda hos både små och stora system, flerskärmsstöd, och ytterligare förenkling i sidredigering. Detta innebär att du kommer kunna jobba snabbare och smidigare i Web Port. Vi har även jobbat en hel del med drivrutiner, bland annat för KTCs DUCar via SRDLink-protokollet. Förutom det har vi uppdaterat och förtydligat licensmodellen för Web Port.

7 minuters film som visar nyheterna i 1.19.1


Mer information om och nerladdning av den nya releasen hittar du här.

Utbildning i Web Port

Vi håller i skrivande stund på att utöka vårt utbildningspaket, och kommer den 3-4 juni hålla en utbildning som kommer fokusera på uppsättning och konfigurering av Web Port. Utbildningen kommer hållas på en konferensanläggning i centrala Stockholm, och kommer kosta 9000 kr inklusive mat och fika. Mer information om utbildningen och anmälan går att hitta här.

Ny medarbetare med fokus på struktur och kvalitet

Vi har under våren knutit till oss en ny medarbetare: Staffan Backlund. Han kommer fokusera på att koordinera de projekt vi gör internt såväl som tillsammans med partners och kunder. Han kommer också och hjälpa till med utveckling av våra processer för att se till så vi fokuserar på det som skapar värde och bibehåller den höga kvaliteten i produkten. Staffan är utbildad civilingenjör (har bland annat sysslat med forskning i partikelfysik på CERN utanför Genève), och har professionell bakgrund både som tekniker och ledare inom telekom, IT, och elektronikutveckling. Förutom det är han även barndomsvän med oss övriga på Moldeo.

Moldeo AB

Testa Web Port direkt på din dator, padda eller mobil. Har du några frågor hjälper vi dig gärna!

Enkel prismodell

Låg instegskostnad

Betala för det du använder

Inga bindande avtal