Lediga jobb

Flexibilitet, öppenhet och innovation är ledord vi följer i vårt dagliga arbete.

Moldeo, bolaget bakom Web Port

Vi har alltid utvecklats tillsammans med våra kunder och partners. Deras önskemål och behov tillsammans med vårt teknikkunnande sätter riktningen. Målet är att användarna av WebPort skall trivas, samtidigt som de med smarta funktioner och ett genomtänkt flöde spar tid och pengar.

Flexibilitet

Vi skapar från grunden flexibla lösningar för att tillmötesgå våra kunders unika behov.

Öppenhet

Vi tror samarbete är nyckeln till framgång. Vi är därför ett transparent företag med många partners.

Innovation

Vår starkaste drivkraft är att skapa smarta lösningar för dagens och framtidens utmaningar.

Lediga tjänster

Här kommer vi löpande lägga upp lediga tjänster. Även om vi inte skulle ha en annons ute som passar dig som handen i handsken så är vi alltid intresserade av fler drivna, kunniga och positiva kollegor!

Stämmer du in i den beskrivningen, tveka inte att höra av dig till oss på info@moldeo.se och berätta vem du är, varför du vill jobba med oss och vad du skulle vilja bidra med.

 

Systemutvecklare C#/.NET till Moldeo på distans eller till kontoret i Göteborg

Tycker du att det skulle vara roligt att få chansen att gå in i rollen som Systemutvecklare hos ett litet, framgångsrikt och innovativt mjukvaruföretag? Moldeo söker just nu en ny stjärna till verksamheten, antingen på distans eller på vårt kontor i Göteborg. Trivs du med utmanande uppgifter inom agil fullstacksutveckling baserat i C#/.NET, både nya features och förbättringar i befintligt system? Då är det här jobbet för dig! Vänta inte med att söka – tjänsten tillsätts löpande!

Att jobba som Systemutvecklare

Att arbeta på Moldeo innebär möjligheten att vara med på en spännande resa och samtidigt få en inblick i hur styr- och reglerbranschen och Moldeos programvara Web Port fungerar. Det dagliga arbetet består främst i att utveckla features och förbättringar i Web Port enligt vårt agila arbetssätt. Du kommer jobba med implementation i den fulla stacken, från SQL-baserad databas till visualisering i web-baserad front-end. En stor del av Web Ports funktionalitet utgör integration mot andra system eller mot hårdvara. Förutom det kommer du även hjälpa till med felsökning som kräver programmeringskompetens, och vara med i interna forum för att hjälpa Web Ports tekniska plattform, och utvecklingsorganisation utvecklas och behålla sin effektivitet.

Den vi söker

Vi söker dig som har hög kompetens inom systemutveckling, och som förstår hur det du gör påverkar resten av systemet. Du är professionell i din yrkesroll och har lätt för att samarbeta i små grupper och online. Vidare tror vi att du drivs av att leverera kvalitet i allt du gör. Om du stöter på något du inte redan kan, vill du nyfiket och målinriktat lära dig mer om det.

I övrigt söker vi dig som

  • är driven och självgående
  • har lätt att förstå och implementera användarfall i befintlig kod
  • har ett bra systemtänk i din utveckling
  • har minst 3 års professionell erfarenhet som systemutvecklare
  • är duktig på problemlösning
  • har lätt för att sätta dig in i nya arbetssätt och rutiner

Det är meriterande om du

  • har viss branscherfarenhet från automation och SCADA-system
  • har erfarenhet av utveckling av molntjänster

Vad kan Moldeo erbjuda dig?

På Moldeo kan en driven och självgående person med bra systemtänk göra jätteskillnad!

För att kunna ytterligare höja den höga utvecklingstakt som våra partners och kunder har vant sig vid samtidigt som vi växer behöver vi nu någon som brinner för att utveckla features och förbättringar som efterfrågas av våra partners och kunder.

På Moldeo får man stor flexibilitet vad gäller arbetsplats då vi är utspridda i olika delar av landet och mestadels jobbar online på distans. Man får också stora möjligheter att påverka sina egna och organisationens arbetssätt och utveckling.

Om Moldeo

På Moldeo har vi ett starkt driv att leverera innovativa, flexibla och långsiktigt hållbara lösningar.

Vi inser att för att överleva måste både vi, våra partners och våra kunder vinna på att använda våra produkter.

Vi värderar våra relationer, både internt mellan medarbetare och gentemot kunder och partners. Vi jobbar också hårt för att hålla oss öppna och transparenta, och vi gör det med en snabbrörlig och effektiv organisation.

Moldeo har kontor i Göteborg och även medarbetare i Gävle, Stockholm och Uppsala.

För att söka

Om du är intresserad av tjänsten som Systemutvecklare, skicka in ditt CV och personligt brev till info@moldeo.se. Har du ytterligare frågor om tjänsten så är det självklart bara att kontakta oss på samma mailadress så diskuterar vi vidare.

Testa Web Port direkt på din dator, padda eller mobil. Har du några frågor hjälper vi dig gärna!

Enkel prismodell

Låg instegskostnad

Betala för det du använder

Inga bindande avtal