Lediga jobb

Flexibilitet, öppenhet och innovation är ledord vi följer i vårt dagliga arbete.

Moldeo, bolaget bakom Web Port

Vi har alltid utvecklats tillsammans med våra kunder och partners. Deras önskemål och behov tillsammans med vårt teknikkunnande sätter riktningen. Målet är att användarna av WebPort skall trivas, samtidigt som de med smarta funktioner och ett genomtänkt flöde spar tid och pengar.

Flexibilitet

Vi skapar från grunden flexibla lösningar för att tillmötesgå våra kunders unika behov.

Öppenhet

Vi tror samarbete är nyckeln till framgång. Vi är därför ett transparent företag med många partners.

Innovation

Vår starkaste drivkraft är att skapa smarta lösningar för dagens och framtidens utmaningar.

Teknisk kundsupport till Moldeo i Göteborg eller på distans

Tycker du att det skulle vara roligt att få chansen att gå in i rollen som Teknisk kundsupport hos ett litet, framgångsrikt och innovativt mjukvaruföretag? Moldeo söker just nu en ny stjärna till verksamheten i Göteborg (eller på distans). Trivs du med utmanande arbetsuppgifter inom problemlösning, kundsupport och att driva igenom produktförbättringar? Då är det här jobbet för dig! Vänta inte med att söka – tjänsten tillsätts löpande! Du ansöker genom att skicka ett personligt brev och cv till info@moldeo.se

Att jobba som Teknisk kundsupport

Att arbeta på Moldeo innebär möjligheten att vara med på en spännande resa och samtidigt få en inblick i hur styr- och reglerbranschen och Moldeos programvara Web Port fungerar. Det dagliga arbetet består främst av att ta emot inkommande samtal och mejl och arbeta med felsökning och problemlösning. Förutom det kommer du även att ge professionell service och support, ge kunder återkoppling och administrera och hantera ärenden du ansvarar för. Du kommer också jobba proaktivt för att hjälpa organisationen utvecklas och behålla sin effektivitet.

Den vi söker
Vi söker dig som har hög kompetens inom problemlösning, kundsupport och teknik, och erfarenhet av att arbeta med människor. Du är tillmötesgående och professionell i din yrkesroll och arbetar troligen redan inom branschen. Vidare tror vi att du drivs av att leverera kvalitet i allt du gör. Om du stöter på något du inte redan kan, vill du nyfiket och målinriktat lära dig mer om det.

I övrigt söker vi dig som

  • är driven och självgående
  • har känsla för god service
  • kan uttrycka dig väl i både tal och skrift
  • är duktig på problemlösning
  • har lätt för att sätta dig in i nya arbetssätt och rutiner

Det är meriterande om du

  • har viss branscherfarenhet
  • har haft yrken med mycket kundkontakt
  • har erfarenhet av kodning t.ex. html5, javascript, css och C#

Vad kan Moldeo erbjuda dig?

På Moldeo kan en driven, serviceinriktad och självgående person göra jätteskillnad!
För att kunna fortsätta hålla den höga nivå av support som våra partners och kunder har vant sig vid samtidigt som vi växer behöver vi nu någon som brinner för att hjälpa till med tekniska frågor och samtidigt förbättra arbetssätt och produkt.

På Moldeo får man stor flexibilitet vad gäller arbetsplats då vi är utspridda i olika delar av landet och mestadels jobbar online på distans. Man får också stora möjligheter att påverka sina egna och organisationens arbetssätt och utveckling.

Testa Web Port direkt på din dator, padda eller mobil. Har du några frågor hjälper vi dig gärna!

Enkel prismodell

Låg instegskostnad

Betala för det du använder

Inga bindande avtal